Accident rutier grav in localitatea Poiana


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Accident rutier grav in localitatea Poiana

Accident rutier grav in localitatea Poiana


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

În ziua de 26 septembrie 2010, în jurul orei 03:15, Poliția Orașului Titu a fost sesizată prin apelul unic de urgență 112, că pe DC 54, la ieșire din localitatea Poiana, s-a produs un accident  de circulație soldat cu rănirea gravă a unei persoane.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul Poliției Orașului Titu, care a constatat următoarele:

N. Nicolae, în vârstă de 33 ani, din municipiul Târgoviște, fără a poseda permis de conducere și fără a absolvi un curs de legislație rutieră, în timp ce conducea un moped neînmatriculat, nu a adaptat viteza la condiițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a cazut pe carosabil.

Din accident a rezultat rănirea gravă a lui N. Nicolae, de 33 de ani, din municipiul Târgoviște, conducatorul mopedului.

În cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor producerii accidentului, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propuse soluții legale Parchetului de pe lângă Judecătoria Răcari.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:
Citeşte alte articole despre: ,
Articolul are 1.419 vizualizări
Publicat pe 27 septembrie 2010 de eTargoviste.ro

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Accident rutier grav in localitatea Poiana