Accident rutier usor in localitatea Bucsani


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Accident rutier usor in localitatea Bucsani

Accident rutier usor in localitatea Bucsani


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

În ziua de 22 septembrie 2010, în jurul orei 18:30, Poliția Municipiului Târgoviște a fost sesizată prin apelul unic de urgență 112, că pe DJ 711 B , în localitatea Bucșani, satul Racovița, s-a produs un accident  de circulație soldat cu rănirea ușoară  a unei persoane.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul Poliției Municipiului Târgoviște, care a constatat următoarele:

B. Cerasela Nicoleta, de 19 de ani, din comuna Bucșani, în timp ce conducea un autoturism, a accidentat o minoră de 8 ani, din comuna Băleni, care s-a angajat în traversarea drumului public în fugă, prin loc nepermis și fără să se asigure.

Din accident a rezultat rănirea ușoară a miniorei care a fost transportată la Spitalul Județean Târgoviște pentru acordarea îngrijirilor medicale, fără a fi necesară internarea.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzută și pedepsită de art. 184 Cod Penal, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propuse soluții legale către Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:
Citeşte alte articole despre: ,
Articolul are 1.709 vizualizări
Publicat pe 23 septembrie 2010 de eTargoviste.ro

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Accident rutier usor in localitatea Bucsani