Doua persoane au fost retinute la Targoviste, fiind cercetate pentru ultraj contra bunelor moravuri


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Doua persoane au fost retinute la Targoviste, fiind cercetate pentru ultraj contra bunelor moravuri

Doua persoane au fost retinute la Targoviste, fiind cercetate pentru ultraj contra bunelor moravuri


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

În ziua de 14 septembrie 2010, în jurul orei 20:00, Poliția Municipiului Târgoviște a fost sesizată de F. Ionuț Gabriel, din orașul Pucioasa, că pe Calea Domneasca din municipiul Târgoviște a izbucnit un scandal.

În vederea aplanării stării conflictuale, la fața locului s-au deplasat de urgență mai multe patrule de polițiști care au identificat și condus la sediul poliției persoanele implicate.

Cu ocazia verificărilor efectuate s-a stabilit că, pe fondul unor neînțelegeri anterioare, N. Gabriel, de 29 de ani și C. Gilberto de 18 ani, ambii din muncipiul Târgoviște, aflați la bordul unui autoturism, au urmărit un alt autoturism în care se aflau trei tineri, identificați ca fiind F. Ionuț Gabriel, de 24 de ani, F. Mihai de 30 de ani și C. Ionel Ninel, de 22 de ani, toți din orașul Pucioasa.

Deplasându-se pe Calea Domnească, C. Gilberto și N. Gabriel s-au îndreptat către ocupanții celuilalt autoturism, ultimul având asupra sa un obiect tăietor înțepător și un spray iritant – lacrimogen. Conflictul a fost stopat de polițiști din faza incipientă, fără a degenera în acte de violență.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că N. Gabriel, conducătorul unui autoturism, se afla sub influența băuturilor alcoolice, având o concentrație alcoolică de 0,15 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar testul antidrog efectuat a pus în evidență consumul unor substanțe stupefiante.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște a confirmat începerea urmării penale împotriva lui C. Gilberto și N. Gabriel pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice, reținându-se în sarcina ultimului învinuit și săvârșirea infracțiunii  de conducere a unui autovehicul sub influența unor substanțe stupefiante.

Învinuiții au fost reținuți pe bază de ordonanță de reținere pe o perioadă de 24 de ore, urmând ca în ziua de 15 septembrie să fie prezentați parchetului cu propuneri procedurale.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2023 eTargoviste.ro.
Doua persoane au fost retinute la Targoviste, fiind cercetate pentru ultraj contra bunelor moravuri