Cercetat pentru ultraj contra bunelor moravuri


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Cercetat pentru ultraj contra bunelor moravuri

Cercetat pentru ultraj contra bunelor moravuri


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

În ziua de 13 septembrie 2010, în jurul orei 19:15, Poliția Municipiului Târgoviște a fost sesizată prin apelul unic de urgență 112, de P. Cătălin George, din municipiul Târgoviște, că în spatele Sălii Polivalente din municipiu s-a produs un scandal.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul subunității, care a constatat următoarele:

N. Marius, de 38 de ani, din municipiul Târgoviște, s-a întâlnit întâmplător în spatele Sălii Polivalente cu M. Ionel, de 38 de ani, din municipiul Târgoviște, pe care îl cunoștea de mai mult timp și pe motiv că acesta ar avea o relație intimă cu prietena sa, N. Ștefania-Mihaela, de 36 de ani, din municipiul Târgoviște, l-a agresat pe acesta cu un corp ascuțit-tăietor, confecționat artizanal, după care a fugit de la fața locului cu un autoturism, fiind depistat de patrulele de siguranță publică pe strada Unirii și condus la sediul Poliției municipiului Târgoviște.

M. Ionel a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște, în vederea acordării de îngrijiri medicale, fiind internat la Secția Chirurgie.

Pe numele lui N. Marius a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea liniștii și ordinii publice”, Parchetul de lângă Judecătoria Târgoviște confirmând începerea urmăririi penale.

Acesta a fost reținut pe bază de Ordonanță pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Judecătoriei Târgoviște cu propunere de arestare preventivă.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:
Citeşte alte articole despre:
Articolul are 1.388 vizualizări
Publicat pe 14 septembrie 2010 de eTargoviste.ro

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2023 eTargoviste.ro.
Cercetat pentru ultraj contra bunelor moravuri