Accident rutier usor la Razvad


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Accident rutier usor la Razvad

Accident rutier usor la Razvad


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

În ziua de 07 septembrie 2010, în jurul orei 22:00, Poliția municipiului Târgoviște a fost sesizată prin apelul unic de urgență 112, de D. Ionel, de 35 de ani, că pe raza comunei Răzvad, a avut loc un eveniment rutier fără victime.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul Poliției municipiului Târgoviște, care a constatat următoarele:

Pe Drumul Național 72, pe raza comunei Răzvad, un conducător auto nu a adaptat viteza la condițiile de drum, într-o curbă la stânga și a pierdut controlul volanului, părăsind partea carosabilă și intrând în coliziune cu un gard împrejmuitor al unui imobil.

Din accident a rezultat avarierea autoturismului în proporție de aproximatin 80% și distrugerea gardului împrejmuitor al imobilului, conducătorul autoturismului părăsind locul faptei.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că plăcuțele montate pe autoturism aparțin unui alt autoturism, însă acestea nu figurează în aplicațiile auto ale poliției ca fiind furate.

Din verificările la Unitatea de Primire Urgențe ale Spitalului Județean Târgoviște, a rezultat că nu s-au prezentat persoane cu leziuni specifice unui accident rutier.

În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările continuând în vederea identificării conducătorului autoturismului și stabilirii regimul juridic al autoturismului și al plăcuțelor cu numărul de înmatriculare montate pe acesta.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2022 eTargoviste.ro.
Accident rutier usor la Razvad