Politist bagat in coma de un tanar recidivist


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Politist bagat in coma de un tanar recidivist

Politist bagat in coma de un tanar recidivist


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Un poliţist din Târgovişte a ajuns în comă la spital, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce a fost lovit cu o sticlă în cap, într-un bar din Târgovişte, de un recidivist.

Potrivit comisarului Adrian Antofie, adjunctul şefului Poliţiei Municipiului Târgovişte, agresorul a fugit de la locul faptei şi este căutat de poliţişti. Aceştia îl suspectează pe un tânăr de 21 de ani, George Uţă Daniel, zis „Danezu”, care ar fi lovit-o, cu câteva luni în urmă, şi pe fata şefului de post de la Pietroşiţa.

“În jurul orelor 4.30, un poliţist din cadrul, IPJ Dâmboviţa, care se afla în afara orelor de program, era în incinta grupului sanitar dintr-un bar din Târgovişte, moment în care a fost lovit în cap cu un obiect contondent de către o persoană. Poliţistul a fost transportat la Spitalul Floreasca. Au fost efectuate cercetări de către o echipă complexă condusă de procurori de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, s-a efectuat cercetarea al faţa locului, iar, în prezent, se desfăşoară activităţi pentru prinderea autorului. Persoana respectivă a mai fost cercetată în dosare privind fapte de furt calificat şi loviri şi alte violenţe”, a declarat comisarul Adrian Antofie, adjunctul şefului Poliţiei Municipiului Târgovişte.

Poliţistul lovit lucra la dosarul în care George Uţă Daniel era anchetat pentru agresarea fetei şefului de post de la Pietroşiţa, iar la momentul incidentului era în timpul său liber. Victima a fost dusă la Spitalul  Floreasca din capitală, în comă de gradul patru.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Politist bagat in coma de un tanar recidivist