Accident mortal pe strada Laminorului din Targoviste


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Accident mortal pe strada Laminorului din Targoviste

Accident mortal pe strada Laminorului din Targoviste


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

În ziua de 01 septembrie 2010, în jurul orei 21:30, Poliția municipiului Târgoviște a fost sesizată prin apelul unic de urgență 112, că pe strada ”Laminorului” din municipiu, a avut loc un accident de circulație.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul Poliției municipiului Târgoviște, care a constatat următoarele:

Pe strada ”Laminorului”, în dreptul Spitalului Municipal Târgoviște, I. Sebastian-Ionuț, de 22 de ani, din comuna Raciu, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, pe fondul lipsei aptitudinilor în conducere, a pierdut controlul asupra direcției și a pătruns pe sensul opus de circulație, unde a intrat în coliziune frontală cu un autocamion, condus regulamentar de Ș. Dumitru, de 35 de ani, din comuna Băleni.

În urma impactului cele două autovehicule au luat foc, fiind stinse de lucrătorii I.S.U. Dâmbovița, care au intervenit ulterior și pentru descarcerarea conducătorului autoturismului.

Din accident a rezultat decesul lui I. Sebastian-Ionuț și rănirea ușoară a lui C. Ionuț, de 39 de ani, din municipiul Câmpulung, pasager al autocamionului, care a fost transportat la Spitalul Județean Târgoviște în vederea acordării de îngrijiri medicale, fară a rămâne însă internat.

În urma producerii accidentului partea carosabilă a fost blocată timp de două ore, traficul rutier fiind deviat pe rute ocolitoare (Șoseaua Găești și Calea Câmpulung- strada Unirii).

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ”ucidere din culpă” și ”conducerea pe drumurile publice a unui autoturism fără a poseda permis de conducere”, fapte prevăzute și pedepsite de art. 178 Cod Penal și art. 86 alin. 1 din OUG 195/2002R, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propuse soluții legale prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:
Citeşte alte articole despre: ,
Articolul are 3.987 vizualizări
Publicat pe 2 septembrie 2010 de eTargoviste.ro
Articole similare:

"Accident mortal pe strada Laminorului din Targoviste" - 2 comentarii

  1. Radu spune:

    cum naiba s-a intocmit dosar penal cand ala e mort?

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Accident mortal pe strada Laminorului din Targoviste