Accident rutier grav la Racari


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Accident rutier grav la Racari

Accident rutier grav la Racari


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

În ziua de 31 august 2010, în jurul orei 20:00, Poliția Orașului Răcari a fost sesizată de un participant la trafic că pe Drumul Național 7, s-a produs un accident de circulație.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul Poliției Orașului Răcari, care a constatat următoarele:

D. Ion Mic, de 57 de ani, din comuna Gura Foii, în timp ce conducea un autocar pe Drumul Național 7, în afara comunei Slobozia Moară, a acroșat pe M. Sandu, de 49 de ani, din municipiul Ploiești, care se deplasa pe o bicicletă și care nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers.

Din accident a rezultat rănirea gravă a biciclistului, care a fost transportat la Spitalul Județean Dâmbovița, unde a rămas internat sub supraveghere medicală.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, faptă prevăzută și pedepsită de art. 184 Cod Penal, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propuse soluții legale prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Răcari.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Accident rutier grav la Racari