O minora a sarit de la etajul unui centru de primire in regim de urgenta


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> O minora a sarit de la etajul unui centru de primire in regim de urgenta

O minora a sarit de la etajul unui centru de primire in regim de urgenta


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

În ziua de 25 august 2010, în jurul orei 10:30, Poliția municipiului Târgoviște s-a sesizat din oficiu, în urma unui articol apărut într-un cotidian local, cu privire la faptul că în seara zilei de 23 august 2010, o minoră a sărit de la balconul unui centru de primire în regim de urgență.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul Poliției municipiului Târgoviște, care a constatat următoarele:

În seara zilei de 23 august 2010, minora P.I., de 14 ani, instituționalizată într-un centru de plasament din municipiul Târgoviște, în timp ce se afla la etajul 1 dintr-un modul al unui centru de primire în regim de urgență, profitând de neatenția supraveghetoarelor, a împins grilajul de la fereastra camerei în care era cazată, dislocându-l, iar cu ajutorul unei colege a ieșit în balcon, de unde a sărit în curtea centrului, pe sol.

Minora a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște, pentru îngrijiri medicale de specialitate, însă nu a rămas internată.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ”neglijență în serviciu”, faptă prevăzută și pedepsită de art. 249 Cod Penal și se continuă cercetările în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, urmând a se dispune măsuri legale prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
O minora a sarit de la etajul unui centru de primire in regim de urgenta