Accident rutier usor in comuna Ulmi


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Accident rutier usor in comuna Ulmi

Accident rutier usor in comuna Ulmi


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

În ziua de 20 august 2010, în jurul orei 19:00, Serviciul Poliției Rutiere Dâmbovița a fost sesizat prin apelul unic de urgență 112, că Drumul Județean 711, pe raza comunei Ulmi, s-a produs un accident de circulație.

La fața locului s-au deplasat echipa operativă constituită la nivelul serviciului, care a constatat următoarele:

N. Nicolae, de 51 de ani, din municipiul Târgoviște, în timp ce conducea un autoturism, la ieșirea dintr-o stație de alimentare cu carburant GPL, la efectuarea manevrei de viraj către stânga, nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism condus regulamentar din sens opus de A. Bogdan-Georgian, de 22 de ani, din comuna Comișani, intrând în coliziune cu acesta.

Din accident a rezultat vătămarea corporală ușoară a lui R. Georgiana-Daniela, de 27 de ani, și I. Marian, de 29 de ani, ambii din orașul Găești, pasageri ai autoturismului condus de N. Nicolae, și a lui A. Laura-Mariana, de 18 ani, din comuna Comișani, pasageră a autoturismului condus de  A. Bogdan-Georgian, care au fost transportați la Spitalul Județean Târgoviște în vederea acordării de îngrijiri medicale, fără a fi necesară internarea.

Pe numele lui N. Nicolae a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii prevăzută și pedepsită de art. 184 Cod Penal, urmând a se dispune măsuri legale prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:
Citeşte alte articole despre:
Articolul are 1.450 vizualizări
Publicat pe 23 august 2010 de eTargoviste.ro

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2023 eTargoviste.ro.
Accident rutier usor in comuna Ulmi