O noua actiune a politiei din Targoviste se va desfasura zilele acestea


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> O noua actiune a politiei din Targoviste se va desfasura zilele acestea

O noua actiune a politiei din Targoviste se va desfasura zilele acestea


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

În perioada 12-13.08.2010, între diferite intervale orare, în municipiul Târgoviște, se va desfășura acțiunea ”Municipii în siguranță 2”, cu scopul de a asigura vizibilitatea polițiștilor în mediul stradal, precum și pentru prevenirea și descurajarea faptelor de natură penală și contravențională și asigurarea unui climat de ordine și liniște publică.

Obiectivele acestei acțiuni preventiv-reactive sunt asigurarea respectării legii prin organizarea de acțiuni specifice punctuale, întărirea echipelor de patrulare în mediile și zonele de interes operativ, pentru prevenirea activităților infracționale și creșterea vizibilității elementului polițienesc în zonele cu risc criminogen.

De asemenea, se vor desfășura acțiuni specifice punctuale pentru depistarea, identificarea și tragerea la răspundere a persoanelor urmărite în temeiul legii și a bunurilor produs al infracțiunilor, precum și a celor care încalcă prevederile legale.

Activitățile vor fi desfășurate prin implicarea simultană a tuturor structurilor, prin asigurarea de filtre pe toate căile de comunicații și întrepinderea de măsuri specifice pe linie de ordine publică, poliție rutieră și investigații criminale.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
O noua actiune a politiei din Targoviste se va desfasura zilele acestea