Tanar din Gaesti cercetat pentru savarsirea infractiunii de lovire si alte violente


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Tanar din Gaesti cercetat pentru savarsirea infractiunii de lovire si alte violente

Tanar din Gaesti cercetat pentru savarsirea infractiunii de lovire si alte violente


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

În ziua de 01 august, în jurul orei 04.30, lucrătorii Poliției Orașului Găești au fost sesizați de B. A.,   în vârstă de 17 ani, din orașul Găești, că a fost victima unei agresiuni.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă, iar în urma verificărilor efectuate s-au constatat următoarele:

În dimineața aceleiași zile G. Eugen,de 21 ani, din comuna Petrești, C. Bogdan, de 20 ani și C. Petre, de 18 ani ambii din orașul Găești, în timp ce se deplasau către domiciliu lor, s-au întâlnit cu B.A. care se afla în compania altor tineri.

Pe fondul unor discuții privitoare la nerestituirea sumei de 50 de lei de B.A. lui G. Eugen, între cei doi a avut loc o altercație spontană, lovindu-se reciproc.

B.A. s-a deplasat la Spitalul Orășului Găești, unde a fost examinat medical și îndrumat  către Spitalul Județean Târgoviște pentru invedtigații medicale suplimentare, fără a fi necesară internarea.

S-a întocmit dosar penal lui G. Eugen pentru săvârșirea infracțiunii de lovire și alte violențe, urmând a se propune soluție legală parchetului.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Tanar din Gaesti cercetat pentru savarsirea infractiunii de lovire si alte violente