Percheziţii în Bucureşti, Ilfov şi Dâmboviţa, într-un caz de evaziune fiscală de 700.000 de lei


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Percheziţii în Bucureşti, Ilfov şi Dâmboviţa, într-un caz de evaziune fiscală de 700.000 de lei

Percheziţii în Bucureşti, Ilfov şi Dâmboviţa, într-un caz de evaziune fiscală de 700.000 de lei


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Poliţiştii fac nouă percheziţii domiciliare şi controale la firme din Bucureşti, Ilfov şi Dâmboviţa administrate de români şi de cetăţeni străini suspectaţi de evaziune fiscală de aproximativ 700.000 de lei, după ce nu au înregistrat în evidenţele contabile importuri de produse agroalimentare.

În urma percheziţiilor care au loc luni vor fi duse la audieri 15 persoane suspectate de evaziune fiscală.

Percheziţiile în acest caz au fost făcute în baza unor date şi informaţii potrivit cărora mai mulţi reprezentanţi ai unor firme nu au înregistrat în evidenţele contabile importuri de produse agroalimentare, producând un prejudiciu bugetului de stat estimat la aproximativ 700.000 de lei.

„În fapt, persoanele vizate, prin intermediul acestor societăţi comerciale, ar fi realizat importuri de produse agroalimentare pe care nu le-ar fi evidenţiat ulterior în evidenţele contabile ale agenţilor economici”, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Capitalei.

Totodată, poliţiştii verifică, în cadrul acestei acţiuni, posibilitatea ca reprezentanţii societăţilor comerciale să fi comis şi infracţiuni de spălare de bani.

Percheziţiile domiciliare şi controalele la mai multe adrese şi societăţi comerciale din Bucureşti, Ilfov şi Dâmboviţa sunt făcute de poliţiştii bucureşteni specializaţi în investigarea fraudelor şi luptători de la structura de acţiuni speciale a Poliţiei Capitalei.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2023 eTargoviste.ro.
Percheziţii în Bucureşti, Ilfov şi Dâmboviţa, într-un caz de evaziune fiscală de 700.000 de lei