Grupare din Dâmboviţa specializată în comiterea de furturi din tiruri, destructurată


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Grupare din Dâmboviţa specializată în comiterea de furturi din tiruri, destructurată

Grupare din Dâmboviţa specializată în comiterea de furturi din tiruri, destructurată


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Poliţiştii specializaţi în investigaţii criminale au efectuat o acţiune pentru probarea activităţii infracţionale a unei grupări specializate în comiterea de furturi din autocamioane, pe teritoriul Belgiei.

La data de 28 februarie a.c., poliţiştii Direcţiei de Investigaţii Criminale – I.G.P.R. şi ai Serviciului de Investigaţii Criminale Dâmboviţa, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, împreună cu doi ofiţeri de poliţie din Belgia au efectuat percheziţii la sediul unei societăţi comerciale de transport internaţional de mărfuri din judeţul Dâmboviţa şi la domiciliul administratorului acesteia.

Administratorul, care este şi asociat al societăţii respective, este arestat în prezent în Belgia, împreună cu alţi doi cetăţeni români, fiind suspectaţi de comiterea mai multor furturi de bunuri din autocamioane, în special a unor însemnate cantităţi de combustibili, pe care le valorificau, de regulă, în străinătate.

În timpul percheziţiilor au fost identificate şi ridicate pentru cercetări înscrisuri şi alte bunuri folosite la comiterea de infracţiuni.

Cercetările sunt continuate de autorităţile române şi belgiene în vederea identificării tuturor persoanelor implicate în comiterea de infracţiuni şi pentru tragerea acestora la răspundere.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2023 eTargoviste.ro.
Grupare din Dâmboviţa specializată în comiterea de furturi din tiruri, destructurată