Florin Popescu consideră că Relu Fenechiu trebuie demis


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Florin Popescu consideră că Relu Fenechiu trebuie demis

Florin Popescu consideră că Relu Fenechiu trebuie demis


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

10_Florin_PopescuDeputatul Florin Popescu a emis un apel către domnul prim-ministru Victor Ponta, pe care îl redăm mai jos:

După greva de la CFR, protestul de la Tarom vine să atragă din nou atenția asupra haosului de la Ministerul Transporturilor. În acest context, revin cu solicitarea adresată prim-ministrului României, dl. Victor Ponta, privind demiterea  de urgență a ministrului Relu Fenechiu.

 Consider că dl. Relu Fenechiu, un ministru controversat, cercetat penal în celebrul dosar ”Transformatorul” alături de un bulibașă specializat în afaceri dubioase cu fier vechi, un ministru nominalizat în deja celebrul raport MCV, nu poate fi un bun administrator al unei părți importante din averea statului român. Cu atâ mai mult cu cât, urmare a deciziei de ieri a CSAT, compania CFR Marfă urmează a fi privatizată. Ori, a demara procedura de privatizare cu un ministru inculpat pentru escrocherii care au păgubit statul român cu milioane de euro, este ca și cum am pune lupul paznic la oi.
 Nu putem permite o întoarcere în timp, în perioada 2000-2004, când ”privatizările” însemnau faliment și concedierea angajaților, iar întreprinderile erau tăiate și vândute, bucată cu buctă, la fier vechi, cu beneficii colosale pentru ”investitorii” atent selecționați de echipa din jurul lui Adrian Năstase. Pentru ca procesul de privatizare să se desfășoare corect și eficient, este nevoie deprofesionalismbună credință și credibilitate, atuuri care, din păcate, îi lipsesc d-lui Fenechiu.
Pentru că în joc sunt credibilitatea Guvernului în plan extern, dar și zeci de mii de locuri de muncă, fac apel la prim-ministrul Victor Ponta, de a cărui bună-credință nu mă îndoiesc, să-l demită pe dl. Relu Fenechiu. De asemenea, îi sugerez premierului să numească în fruntea Ministerului Transporturilor un profesionist, capabil să gestioneze situația dificilă în care se află companiile din domeniu.
   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:
Articolul are 1.507 vizualizări
Publicat pe 7 februarie 2013 de Ioana Radu

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2023 eTargoviste.ro.
Florin Popescu consideră că Relu Fenechiu trebuie demis