Trei tineri au fost reţinuţi după ce au bătut un bărbat într-un bar


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Trei tineri au fost reţinuţi după ce au bătut un bărbat într-un bar

Trei tineri au fost reţinuţi după ce au bătut un bărbat într-un bar


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Trei tineri din judeţul Dâmboviţa au fost reţinuţi după ce au bătut un bărbat de 32 de ani într-un bar, agresiunea fiind înregistrată de camerele de supraveghere ale localului.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Dâmboviţa, conflictul dintre cei trei tineri şi bărbat a izbucnit într-un bar din localitatea Măneşti.

Astfel, tinerii l-au lovit de mai multe ori pe bărbat, altercaţia fiind înregistrată pe camerele de supraveghere ale barului. Ulterior, cei trei tineri au mers la locuinţa bărbatului, unde au continuat să-l bată atât pe el cât şi pe părinţii acestuia.

„Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 4 Poliţie Rurală Dragomireşti i-au reţinut pe cei trei suspecţi, fiind vorba despre tineri cu vârste cuprinse între 26 şi 29 de ani, toţi din comuna Tătărani. Cei trei sunt acuzaţi de lovire sau alte violenţe, violare de domiciliu şi distrugere, după ce în noaptea de 5 spre 6 februarie, în timp ce se aflau într-un bar din localitatea Măneşti, în urma unui conflict spontan cu un bărbat de 32 de ani, l-au lovit de mai multe ori. Ulterior, aceştia au intrat fără drept în locuinţa victimei, agresându-i şi pe părinţii acesteia şi distrugând poarta de la intrare„, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Dâmboviţa, agent Raluca Florescu.

Agresiunea a fost înregistrată pe camerele de supraveghere ale barului, observându-se cum unul dintre cei trei tineri, doi dintre ei fiind fraţi, cunoscuţi de oamenii legii ca fiind foarte agresivi, se năpusteşte asupra unui bărbat care stătea pe scaun.

Suspecţii au fost reţinuţi de pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi judecătorilor cu propunere de arestare preventivă, pentru 29 de zile.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:
Articolul are 1.286 vizualizări
Publicat pe 7 februarie 2013 de Ioana Radu

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Trei tineri au fost reţinuţi după ce au bătut un bărbat într-un bar