Proiectul Chindia Târgovişte continuă!


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Proiectul Chindia Târgovişte continuă!

Proiectul Chindia Târgovişte continuă!


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

chindia-uta-138Ieri a avut loc o întâlnire a Adunării Generale a Acţionarilor de la FC Chindia Târgovişte în care s-a luat decizia ca acest proiect fotbalistic să continue, infirmând astfel speculaţiile apărute în ultima vreme cum că acesta va dispărea.

Echipa va avea un buget de de 1,58 milioane de lei, mai puţin decât suma de 2 milioane de lei cerută iniţial. Cele patru părţi implicate în proiect au ajuns la un consens în privinţa banilor pe care fiecare urmează să îi aloce pentru echipă. Cea mai mare sumă de bani va veni din sectorul public, prin Consiliul Judeţean şi Consiliul Local Municipal, Gică Popescu urmând să renunţe la suma de 200.000 de euro pe care o împrumutase clubului şi acceptând să plătească o creanţă de 38.000 de euro. De asemenea, Universitatea Valahia va oferi cazarea şi masa jucătorilor.

La întâlnirea Adunării Generale de ieri s-a luat decizia ca noul preşedinte al clubului să fie Mihai Trifan, iar vicepreşedinte a fost ales Ciprian Prisăcaru. De asemenea, s-a renunțat la Țîcă Zamfir (Șef Centru de Copii și Juniori) și Sorin Lungu (vicepreședinte, drept de semnătură).

Pentru prima dată de la înființare, Chindia nu va susține, în pauza de iarnă, un cantonament centralizat în Antalya. Decizia a fost luată tot în scop economic, echipa urmând să se pregătească la baza proprie, unde ar putea susține și câteva meciuri amicale cu adversari din Liga I. Momentan, lotul se află la Snagov, iar duminică a avut loc un test cu juniorii A ai Petrolului Ploiești, câștigat de târgovișteni cu 6-2.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Proiectul Chindia Târgovişte continuă!