Consiliul Local Târgovişte a aprobat o capitalizare de 4 milioane de lei pentru Termica


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Consiliul Local Târgovişte a aprobat o capitalizare de 4 milioane de lei pentru Termica

Consiliul Local Târgovişte a aprobat o capitalizare de 4 milioane de lei pentru Termica


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Consiliul Local Târgovişte a aprobat, joi, o capitalizare cu 4 milioane de lei pentru Termica, banii fiind necesari pentru plata datoriilor la furnizorul de gaze. În cazul în care nu era aprobată această hotărâre, abonaţii Termica Târgovişte rămâneau fără căldură şi apă caldă.

GDF Suez a notificat Termica în legătură cu o restanţă de 3,1 milioane de lei, notificare prin care anunţă că va sista furnizarea gazelor începând cu data de 17 ianuarie dacă banii nu vor fi plătiţi.

Viceprimarul municipiului Târgovişte Ion Ţuţuianu spune că în urma discuţiilor cu reprezentanţii GDF Suez, după aprobarea de către Consiliul Local Târgovişte a acestei hotărâri nu va fi sistată furnizarea gazelor către Termica. Au mai fost convocate până acum alte două şedinţe extraordinare de consiliu local, însă nu s-au putut ţine din lipsă de cvorum. Au lipsit consilierii PDL şi PPDD.

La şedinţa de joi au participat consilierii USL, PPDD şi un consilier al PDL, care a fost exclus din partid şi urmează să îşi piardă şi mandatul de consilier. Toţi cei prezenţi, 14 din totalul de 21 de consilieri locali, au votat pentru capitalizarea Termica. Primarul Târgoviştei, Gabriel Boriga (PDL), şi consilierii locali democrat-liberali nu sunt de acord cu acordarea de bani către Termica, susţinând că soluţia este montarea de centrale la scările bloc.

Peste 2.400 de apartamente din Târgovişte, precum şi 24 de şcoli şi grădiniţe din municipiu sunt racordate la sistemul centralizat de încălzire. De asemenea spitalul Judeţean Târgovişte este abonat al Termica.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2023 eTargoviste.ro.
Consiliul Local Târgovişte a aprobat o capitalizare de 4 milioane de lei pentru Termica