Conflict la nivelul Consiliului Local Municipal Târgovişte legat de SC Termica SA


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Conflict la nivelul Consiliului Local Municipal Târgovişte legat de SC Termica SA

Conflict la nivelul Consiliului Local Municipal Târgovişte legat de SC Termica SA


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Primarul municipiului Târgovişte, domnul Gabriel Boriga, a postat pe o reţea de socializare un atac la adresa liderului USL de la nivelul Consiliului Local Municipal, domnul Cristian Stan, în legătura cu aproape iminenta sistare a distribuirii agentului termic prin SC Termica SA la nivelul municipiului. Conflictul dintre cei doi pe această temă persistă încă de la începutul anului, când Cristian Stan l-a acuzat de dezinformare pe Gabriel Boriga, răspunsul celui din urmă neîntârziind să apară: „Supuşenia sa Cristian Stan persistă în ridicol”.

Vom reda mai jos conţinutul mesajului postat de către domnul Gabriel Boriga:

Guralivul (și în același timp ineficientul) consilier local Cristian Stan continuă să se bage în seamă cu oamenii mari, dând dovadă de un tupeu caracteristic înaintașilor săi politici din defunctul FSN. Pe vremuri, circula un banc într-atât de celebru, încât a devenit aproape folclor: culmea tupeului este să împingi o babă pe scări și după aceea s-o întrebi de ce aleargă. Cât timp a condus Târgoviștea, PSD a reușit să transforme SC Termica într-una dintre cele mai neperformante societăți comerciale din județ, iar deja celebrele contracte de reeșalonare nu au făcut altceva decât să mențină pe linia de plutire o veritabilă „gaură neagră”. In perioada 2000-2008, bugetul public al Municipiului a pierdut aproximativ 10 milioane de euro pentru a subvenţiona societatea. Iar asta s-a petrecut pe spinarea a zeci de mii de târgovișteni, plătitori de taxe și impozite, a căror singură vină era aceea că trăiau într-un oraș administrat de PSD, ce-și făcuse un obicei din a oferi „facilități” unor categorii sociale extrem de vulnerabile la șantajul electoral. Este de notorietate faptul că, după ce am preluat mandatul de primar, am încercat să găsesc (și chiar am găsit!) soluții pentru menținerea pe linia de plutire a SC Termica, asta și grație sprijinului și înțelegerii de care am beneficiat, în mandatul trecut, la nivel guvernamental. Din păcate, actualei guvernări USL nu-i pasă de această problemă a Târgoviștei, iar reprezentanții PSD și PNL în Consiliul Local Municipal sunt mult prea neînsemnați pentru „peștii cei mari” instalați la Palatul Victoria. Dacă acest extrem de gălăgios Cristian Stan mai păstrează o ultimă fărâmă de onestitate și nu s-a transformat într-un mic politruc ce știe doar să spună „Să trăiți!” în fața șefilor de la partid, îl invit să facă, alaturi de Stapanul sau si de cei 11 parlamentari USL din Dambovita, membri ai coaliţiei majoritare aflate la Guvernare, demersurile necesare la Guvern pentru revitalizarea SC Termica.

Ei conduc judetul, ei conduc ţara… Să mai şi raspundă!!! M-am săturat ca de aproape jumatate de an, politrucii USL din Targoviste şi Damboviţa doar să facă gargara politică… Băieţi, e rândul vostru să arataţi poporului de ce sunteţi în stare… Aveţi majoritate în consiliul local, aţi luat Primarului dreptul de a negocia cu Termica iar acum va vaitaţi de…incompetenţa voastră….??? Decât să pierdeţi vremea împărţind posturi şi funcţii în Primărie, mai bine v-aţi mişca fundurile la Bucureşti pentru a aduce de la Guvernul VOSTRU banii necesari targoviştenilor…

Ruşine să vă fie…

Până atunci…
„Stane, las-o mai ușor, mai moale!
Stane, i-ai înnebunit pe toți din bloc…”

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Conflict la nivelul Consiliului Local Municipal Târgovişte legat de SC Termica SA