Surprize la reunirea lotului Campioanei României la baschet feminin


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Surprize la reunirea lotului Campioanei României la baschet feminin

Surprize la reunirea lotului Campioanei României la baschet feminin


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Ieri a avut loc reunirea echipei de baschet feminin CS Municipal Târgovişte la Sala Sporturilor. Mare a fost mirarea când a fost văzut şi Giorgios Dikeoulakos, deşi iniţial se zvonise că va părăsi echipa, dar se pare că acesta va continua în calitate de director tehnic, Florin Nini preluând funcţia de antrenor principal.

În această scurtă pauză competiţională, Municipalul s-a întărit cu trei jucătoare – Matee Ajavon, Jori Davis şi Ashley Walker, toate din Statele Unite ale Americii. Au plecat în schimb cinci din fetele cu care s-a început sezonul, şi anume Elina Babkina, Chioma Nnamaka (ambele cu încheierea pe cale amiabilă a contractului), Milka Bjelica, Monique Currie şi Natalie Novosel (toate aflate la finalul contractului).  Toate celelalte jucătoare vor continua să joace pentru Târgovişte în toate cele trei competiţii în care echipa este angrenată.

La antrenamentul de joi seară a fost prezent şi primarul municipiului Târgovişte şi totodată preşedintele onorific al echipei, domnul Gabriel Boriga, care a acordat un interviu site-ului oficial al clubului, pe care îl redăm integral mai jos:

–    Domnule primar, nu observăm nicio absenţă în rândul staff-ului tehnic al echipei. Asta înseamnă că George Dikeoulakos rămâne la CSM?
–    George Dikeoulakos este la Târgovişte din toamna anului trecut şi nu s-a pus niciodată problema despărţirii cel puţin din punctul nostru de vedere. Chiar am vrut să văd până unde pot merge răutăţile, atacurile şi ştirile senzaţionale despre un subiect care de fapt nu a existat decât în mintea unora. Din nefericire am constatat că această echipă care reprezintă cu onoare România la cel mai înalt nivel al baschetului feminin de club din Europa are foarte muţi duşmani şi chiar nu înţeleg de ce
–    Pentru că este campioana ţării…
–    Nu vorbesc despre duşmanii din campionat sau cupele europene. Eu vorbesc strict despre duşmanii pe care CS Municipal îi are la ea acasa, în Târgovişte. Sincer vă spun că sunt scârbit de poveştile inventate de aceşti oameni. După cum aţi văzut şi dumneavoastră, tot staff-ul tehnic a fost prezent la reunirea lotului şi aşa cum am anunţat şi în ultimele zile din 2012 nu a existat niciun conflict, niciun colaps financiar sau mai ştiu eu ce baliverne. Toţi au venit cu chef de muncă şi determinaţi să continue performanţele obţinute până acum.
–    De unde a pornit toată nebunia cu problemele echipei?
–    De ce nu-i întrebaţi pe cei care au încercat să inducă această nebunie. Vreau să închei subiectul ăsta, dar nu înainte de a le transmite tuturor zvonacilor de duzină că s-a demonstrat încă o dată că la această echipă există unitate şi profesionalism. Cum poţi să arunci cu noroi în cea mai bună echipă din istoria baschetului de club din România fără să ai niciun argument şi nicio informaţie oficială? E trist, dar cât se poate de adevărat. Din fericire sunt convins că oamenii de sport şi iubitorii fenomenului din Târgovişte nu mai cred gogomăniile lansate de unii sau alţii.
–    Aţi avut o întâlnire şi cu jucătoarele…
–    Am avut o întâlnire cu toată lumea pentru că am dorit să le urez un an nou plin de realizări profesionale, să le mulţumesc pentru ceea ce au făcut până acum pentru echipă. Aşa am considerat că este civilizat şi normal. Nu au fost toate jucătoarele pentru că unele dintre fete vor sosi la Târgovişte în această noapte. De asemenea, sunt unele jucătoare care au absentat de la primul antrenament pentru că au avut un zbor epuizant şi s-au odihnit. Am înţeles de la antrenori că de mâine toată lumea va fi prezentă la antrenamente, mai puţin Florina Paşcalău, care, din păcate, nu s-a refăcut după operaţia la ligamentele încrucişate suferită în luna martie a anului trecut. Apropo de asta, am auzit unele voci, care au spus că prin achiziţionarea Florinei am făcut cel mai prost transfer din istorie. Aceste persoane uită repede ce a făcut Flori pentru baschetul românesc. Eu nu uit şi sunt convins că Florina Paşcalău le va demostra tuturor ce fel de jucătoare este
–    S-au schimbat obiectivele echipei?
–    Deloc. Obiectivul internaţional a fost deja depăşit, cele trei victorii repurtate în Euroligă reprezentând un rezultat ce cu greu va putea fi egalat de vreo echipă din România în următorii 10 ani. Pe plan intern ne propunem ca de fiecare dată să câştigăm tot, iar în momentul de faţă suntem în grafic.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Surprize la reunirea lotului Campioanei României la baschet feminin