Ospitalitate si voie buna in prima zi de Serbarile Timisoreana la Targoviste


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Ospitalitate si voie buna in prima zi de Serbarile Timisoreana la Targoviste

Ospitalitate si voie buna in prima zi de Serbarile Timisoreana la Targoviste


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Ospitalitate şi voie bună în prima zi de Serbările Timişoreana la Târgovişte

O seară cum demult nu s-a mai văzut. De asta au avut parte târgoviştenii în prima zi de Serbările Timişoreana. Concertele celor de la  Zob şi Cargo au umplut Platoul Prefecturii, iar vremea bună a ţinut cu cei veniţi să-i asculte. Muzica live, micii sfârâind pe grătar, jocurile pregătite şi berea rece au fost principalele atracţii ale primei zile a Serbărilor.

Vineri după-amiază Casa Serbărilor Timişoreana şi-a deschis porţile în Târgovişte în prezenţa Primarului Gabriel Boriga. Sute de persoane au venit  şi au gustat din bucatele pregătite de Maestrul Brutar care şi-a întâmpinat oaspeţii în cel mai ospitalier mod: cu pâine şi sare. Nu a fost singura gazdă. Maeştrii Berar şi Croitor au spus povestea primei beri româneşti de la 1718: Timişoreana, o bere cu tradiţie care se bea cumpătat.

În cursul zilei, jocurile organizate de cei trei au animat platoul din faţa scenei. „Împinsul butoiului” şi „Drumul către fabrica de bere” au fost jocurile care au stârnit cel mai mare interes.

Pe seara, Zob a cântat pentru prima dată în Târgovişte, iar publicul i-a primit cum se cuvine: cu aplauze şi versurile cântecelor deja ştiute. Piese ca „Beau”, „Printre nori”, sau coverul după „Drumurile noastre toate” au făcut ca publicul să cânte tot concertul.

Într-o atmosferă extraordinară au urcat pe scenă apoi cei de la Cargo. „Doi paşi în urma ta” şi „Ziua vrăjitoarelor” au fost cântate împreună cu cei prezenţi, iar la primele acorduri din „Dacă ploiaia s-ar opri” Platoul Prefecturii a fost arhiplin.

Concertele din cadrul Serbărilor Timişoreana vor continua astăzi şi mâine. Sâmbătă vor urca pe scenă formaţiile Zero şi Holograf, iar duminică Casa Serbărilor se va închide cu un recital de excepţie Best of Pasărea Colibri.

eTargoviste.ro vă urează distractie plăcută la Serbările Timişoreana Târgovişte 2010!

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2023 eTargoviste.ro.
Ospitalitate si voie buna in prima zi de Serbarile Timisoreana la Targoviste