Bărbat împuşcat în satul Săcuieni din Dâmboviţa


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Bărbat împuşcat în satul Săcuieni din Dâmboviţa

Bărbat împuşcat în satul Săcuieni din Dâmboviţa


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Un bărbat din comuna Gura Ocniţei, judeţul Dâmboviţa, a ajuns la spital, după ce a fost împuşcat cu un pistol cu gloanţe de cauciuc de un consătean, în urma unui conflict izbucnit într-un bar din localitate din cauza unei fete, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa, incidentul a avut loc într-un bar din satul Săcuieni, comuna Gura Ocniţei, unde trei bărbaţi s-au certat din cauza unei fete.

Primele date ale anchetei arătă că scandalul a început după ce agresorul a acostat o fată însoţită doi bărbaţi. Aceştia au rispostat şi l-au lovit pe bărbat cu mai multe obiecte din bar, iar pentru a se apăra agresorul a scos un pistol şi a tras de mai multe ori înspre cei doi localnici.

Unul dintre localnici a fost rănit, fiind transportat la Spitalul Municipal din Moreni, cu două plăgi împuşcate.

„Pacientul are două plăgi prin împuşcare, una dintre ele este penetranţă, în fesa stângă, dar nu sunt probleme deosebite. Bărbatul va rămâne la noi la spital sub observaţie şi tratament, este în stare stabilă”, a declarat medicul Ion Hermenean de la Spitalul Municipal Moreni.

Bărbatul care a tras spune că deţine arma legal şi că a folosit pistolul numai după ce a fost atacat de către cei doi bărbaţi.

Eu am fost atacat de cele două persoane, eu nu am atacat pe nimeni şi după ce am fost atacat am scos pistolul cu gloanţe de cauciuc şi am tras. Am tras pentru a scăpa de ei, am utilizat arma pentru autoapărare„, a declarat acesta.

Poliţiştii au început o anchetă în acest caz, bărbatul care a tras fiind dus la audieri.

„A fost un conflict între mai multe persoane într-un bar din satul Săcuieni, comuna Gura Ocniţei. S-a făcut uz de armă neletală fără drept. Este un pistol cu bile de cauciuc. Cel care a tras are autorizaţie, dar este cercetat pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa, agent Raluca Florescu.

Sursa: http://www.gandul.info/news/barbat-impuscat-cu-un-pistol-cu-bile-in-urma-unui-conflict-care-a-avut-loc-intr-un-bar-9753948

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2023 eTargoviste.ro.
Bărbat împuşcat în satul Săcuieni din Dâmboviţa