Adrian Ţuţuianu a câştigat Consiliul Judeţean Dâmboviţa


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Adrian Ţuţuianu a câştigat Consiliul Judeţean Dâmboviţa

Adrian Ţuţuianu a câştigat Consiliul Judeţean Dâmboviţa


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

USL Dâmboviţa a anunţat, luni dimineaţa, că Adrian Ţuţuianu, candidatul USL, a câştigat preşedinţia Consiliului Judeţean Dâmboviţa, conform numărătorii paralele efectuate de USL, la nivel de judeţ, citate de Agerpres.

Este o victorie care arată că dâmboviţenii sunt nemulţumiţi faţă de modul în care PDL, prin reprezentantul său de frunte Florin Popescu, a gestionat problemele acestui judeţ. Este şi o victorie care ne obligă foarte mult, îmi dau seama pe măsură ce încep să înţeleg mai bine dificultatea funcţiei pe care mi-am asumat-o, îmi dau seama că aşteptările oamenilor sunt deosebit de mari, dar sunt convins că voi găsi soluţii”, a declarat Adrian Ţuţuianu.

Declaraţiile au fost făcute la sediul de campanie al USL Dâmboviţa. Prezent a fost şi ministrul Mediului, Rovana Plumb.

‘Felicit din tot sufletul pe Adrian Ţuţuianu, pe toţi ceilalţi colegi ai noştri care împreună formează echipa USL aici la Dâmboviţa. Doresc să vă spun că din partea Guvernului Ponta tot sprijinul va fi îndreptat către judeţul Dâmboviţa, iar eu ca ministru al Mediului, fiind şi de aici, voi face tot ce îmi stă în putinţă în aşa fel încât niciunul dintre primarii de aici din Dâmboviţa să nu fie dezavantajat. Din punctul meu de vedere mesajul politic în ceea ce priveşte votul, nu numai din Dâmboviţa, arată că cei care au condus până acum trebuia să fie sancţionaţi şi acest lucru s-a întâmplat”, a declarat Rovana Plumb.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2022 eTargoviste.ro.
Adrian Ţuţuianu a câştigat Consiliul Judeţean Dâmboviţa