Gabriel Boriga câştigă încă un mandat la Primăria Târgovişte


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Gabriel Boriga câştigă încă un mandat la Primăria Târgovişte

Gabriel Boriga câştigă încă un mandat la Primăria Târgovişte


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Democrat-liberalul Gabriel Boriga a câştigat un nou mandat la Primăria Târgovişte, conform numărătorii paralele făcute de PDL Dâmboviţa, potrivit Agerpres.

Este o luptă grea cu un final fericit pentru Târgovişte (…). Am avut de luptat cu o haită de indivizi, interlopi de cea mai joasă speţă, care timp de o lună au terorizat oraşul, însă astăzi, târgoviştenii au ales să continue lucrurile bune care s-au început şi care s-au făcut timp de 4 ani, au ales cinstea şi coresctitudinea”, a declarat Gabriel Boriga.

Primarul a sărbătorit la sediul de campanie al PDL din Târgovişte, câştigarea unui nou mandat de primar al municipiului.

Boriga a mulţumit echipei de campanie, târgoviştenilor care au venit la vot şi a spus că va continua proiectele începute.

Le mulţumesc tuturor târgoviştenilor care au venit la vot, celor care au fost alături de mine. De mâine (marţi, n.r.) vă asigur că mă voi duce în biroul meu de la primărie şi voi continua proiectele pe care le-am demarat pentru târgovişteni. O să le ofer o viaţă decentă târgoviştenilor, indiferent cu cine au votat„, a adăugat Gabriel Boriga.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Gabriel Boriga câştigă încă un mandat la Primăria Târgovişte