Daruri oferite de Arhiepiscopia Târgoviştei de Ziua Internaţională a Copilului


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Daruri oferite de Arhiepiscopia Târgoviştei de Ziua Internaţională a Copilului

Daruri oferite de Arhiepiscopia Târgoviştei de Ziua Internaţională a Copilului


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!
Vineri, 1 iunie 2011, cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit NIFON, Arhiepiscopia Târgoviştei, prin intermediul Sectorului Social-Filantropic, a oferit, cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, copiilor de la Complexul de Servicii Comunitare Floare de Colţ din Târgovişte, daruri constând din echipament sportiv şi obiecte necesare laboratorului de artă al instituţiei.
Tot cu această ocazie membri ai filialei Dâmboviţa a A.S.CO.R. au oferit,  în dar,  acestor copii dulciuri şi au prezentat un program artistic.
Această acţiune promovează viziunea asupra vieţii şi a copiilor pe care Biserica noastră o are, fapt ce a reieşit şi din mesajul pe care Înaltpreasfinţia Sa l-a adresat cu acest prilej şi care a evidenţiat rolul special pe care copiii îl au în viaţa noastră personală, în viaţa societăţii şi a Bisericii noastre.
Ei reprezintă darul cel mai de preţ al familiei, rodul său bogat, precum şi binecuvântarea aleasă pe care Dumnezeu o oferă, pentru susţinerea şi continuarea vieţii umane pe pământ, dar şi pentru transmiterea tezaurului spiritual şi cultural al umanităţii.
   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Daruri oferite de Arhiepiscopia Târgoviştei de Ziua Internaţională a Copilului