Rezultatele poliţiei dâmboviţene în acest week-end


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Rezultatele poliţiei dâmboviţene în acest week-end

Rezultatele poliţiei dâmboviţene în acest week-end


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Cu ocazia acţiunilor desfăşurate în acest sfârşit de săptămână pentru diminuarea faptelor de natură penală şi impunerea respectării legislaţiei rutiere, poliţiştii dâmboviţeni au aplicat 355 de sancţiuni contravenţionale.

Poliţiştii rutieri dâmboviţeni au acţionat în acest sfârşit de săptămână pentru prevenirea evenimentelor rutiere care au drept cauză nerespectarea regimului legal de viteză.
Poliţiştii au oprit în trafic, pentru control, 370 de autovehicule, au reţinut 9 permise de conducere şi au aplicat 355 de sancţiuni, dintre care 199 pentru nerespectarea regimului legal de viteză.
Valoarea totală a sancţiunilor aplicate este de 74731 lei.

În cursul zilei de 21 octombrie a.c., poliţiştii rutieri l-au depistat pe numitul P.C., de 44 de ani, în timp ce conducea pe raza municipiului Moreni un autoturism, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.
Poliţiştii au procedat la testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 1,03mg/l alcool pur în aerul expirat.
Bărbatul este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. (OUG 195/2002, republicată).

În data de 22 octombrie a.c., poliţiştii l-au depistat pe numitul R.N.V., de 20 de ani, din comuna Odobeşti, în timp ce conducea pe raza oraşului Titu o autoutilitară, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.
Poliţiştii au procedat la testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,57mg/l alcool pur în aerul expirat.
Bărbatul este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. (OUG 195/2002, republicată).

În cadrul acţiunilor de prevenire şi combatere a delictelor silvice, poliţiştii dâmboviţeni au controlat 76 de autovehicule de transport material lemnos, aplicând 25 de sancţiuni contravenţionale.
În ziua de 22 octombrie 2011, lucrători din cadrul Poliţiei Oraşului Fieni şi Secţiilor de Poliţie arondate au acţionat în principalele zone de interes silvic şi pe căile de acces, fiind controlate 30 de autovehicule care transportau material lemnos.
Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 25 de sancţiuni contravenţionale la regimul silvic, al circulaţiei pe drumurile publice şi pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.
Valoarea amenzilor aplicate se ridică la suma de 29240 lei, fiind ridicată în vederea confiscării şi cantitatea de 4,5 mc material lemnos.

Lucrători de poliţie din cadrul Secţiei nr.10 Poliţie Rurală Petreşti, împreună cu reprezentanţi ai Primăriei Răscăieţi, au organizat şi executat în data de 23 octombrie a.c.,o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii delictelor silvice.
Cu această ocazie, poliţiştii l-au prins în flagrant pe numitul N.M., de 41 de ani, din comuna Vişina, care transporta într-un atelaj hipo 24 de arbori, cu diferire diametre şi lungimi, despre care există suspiciunea că au fost sustraşi de pe proprietăţile mai multor persoane.
Pe numele bărbatului s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăiere fără drept de arbori din fondul forestier şi furt de material lemnos( Legea 46/2008).

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Rezultatele poliţiei dâmboviţene în acest week-end