Video: Suspecţi în cazul unor furturi din locuinţă, reţinuţi de poliţiştii târgovişteni


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Video: Suspecţi în cazul unor furturi din locuinţă, reţinuţi de poliţiştii târgovişteni

Video: Suspecţi în cazul unor furturi din locuinţă, reţinuţi de poliţiştii târgovişteni


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Suspecţi în cazul unor furturi din locuinţă, reţinuţi de poliţiştii târgovişteni.

La data de 28 septembrie 2011, lucrătorii Poliţiei Municipiului Târgovişte, împreună cu o grupă de luptători din cadrul Serviciului de Intervenţie Rapidă Dâmboviţa, în baza autorizaţiilor de percheziţie emise de Judecătoria Municipiului Târgovişte, au efectuat percheziţii domiciliare la numiţii S.C., de 34 de ani, şi T.D., de 41 de ani, ambii din municipiul Târgovişte, ocazie cu care au fost identificate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe bunuri, aparatură electronică, laptop-uri, bunuri consumabile, etc.

În sarcina numitului S.C. s-a reţinut comiterea a şase fapte de furt, respectiv 5 furturi din locuinţă şi un furt din autovehicul, fapte săvârşite în perioada iunie-septembrie a.c., bunurile sustrase fiind aparatură electronică, bunuri consumabile, telefoane mobile, diferite sume de bani.

Totodată, poliţiştii au probat activitatea infracţională şi a numitului V.F., de 36 de ani, din municipiul Târgovişte, care împreună cu T.D sunt suspectaţi de comiterea unui furt din locuinţă, de pe raza municipiului.

Cei trei suspecţi au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă de reţinere, urmând a fi prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Video: Suspecţi în cazul unor furturi din locuinţă, reţinuţi de poliţiştii târgovişteni