Cercetaţi pentru evaziune fiscală. Prejudiciu de 330.000 lei


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Cercetaţi pentru evaziune fiscală. Prejudiciu de 330.000 lei

Cercetaţi pentru evaziune fiscală. Prejudiciu de 330.000 lei


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Cercetaţi pentru evaziune fiscală şi respectiv complicitate la evaziune fiscală după ce s-au sustras de la plata obligaţiilor către stat cu suma de 330.957 lei.

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au început urmărirea penală împotriva numiţilor R.I., de 24 de ani şi S.M., de 32 de ani, ambii din oraşul Mioveni, judeţul Argeş, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de evaziune fiscală şi respectiv complicitate la evaziune fiscală.

Cei doi, în calitate de fost asociat unic şi administrator al unei societăţi comerciale şi respectiv, împuternicit pentru desfăşurarea unor activităţi economice şi pe contul bancar al societăţii, sunt suspectaţi că, în cursul anului 2010, nu au înregistrat în contabilitate operaţiunile privind livrarea zahărului provenit din achiziţii intracomunitare, sustrăgându-se de la plata obligaţiilor fiscale către bugetul consolidat, cu suma de 330.957 lei, reprezentând T.V.A. şi impozit pe profit.

Totodată, administratorul e bănuit că, în cursul lunii ianuarie 2010, a schimbat sediul social al societăţii din judeţul Argeş pe raza municipiului Târgovişte, fără a desfăşura vreo activitate la noul sediu, în scopul sustragerii de la efectuarea verificărilor financiar-fiscale.

Cercetările continuă pentru recuperarea prejudiciului, la finalizare se va propune soluţie procedurală parchetului.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2023 eTargoviste.ro.
Cercetaţi pentru evaziune fiscală. Prejudiciu de 330.000 lei