BACALAUREAT, SESIUNEA DE TOAMNĂ: Promovabilitatea în Dâmboviţa – 15,7 la sută


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> BACALAUREAT, SESIUNEA DE TOAMNĂ: Promovabilitatea în Dâmboviţa – 15,7 la sută

BACALAUREAT, SESIUNEA DE TOAMNĂ: Promovabilitatea în Dâmboviţa – 15,7 la sută


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Promovabilitatea la a doua sesiune de Bacalaureat în judeţul Dâmboviţa este de 15,7 la sută, cu şase procente mai mică decât cea înregistrată la sesiunea din toamna anului 2010, când s-a înregistrat o promovabilitate de 21,6 la sută.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean Dâmboviţa, la sesiunea de toamnă din acest an s-au înscris 3.056 de elevi, iar la examene s-au prezentat 2.564 dintre aceştia, 492 preferând să nu vină la sesiunea a doua a Bacalaureatului.

O elevă din centrul de examinare Fieni, care a suferit un accident de maşină şi a fost internată la Spitalul „Bagdasar Arseni” din Bucureşti a susţinut examenul în această unitate medicală, ea fiind respinsă la examen.

Nouă absolvenţi au fost eliminati pentru copiat sau tentativă de fraudă, iar sălile de clasă unde a avut loc sesiunea din toamnă din cele opt centre de examinare, patru din Târgovişte şi câte unul din Fieni, Titu, Găeşti şi Moreni, au fost supravegheate video, după ce în sesiunea din vară acoperirea „video” a fost de 80 la sută.

Sursa: Mediafax.ro

După sesiunea din vară a Bacalaureatului, promovabilitatea în judeţul Dâmboviţa a fost de 34,98 la sută, iar după verificarea contestaţiilor aceasta a crescut cu aproximativ 0,5, ajungând la 35,5 la sută.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2023 eTargoviste.ro.
BACALAUREAT, SESIUNEA DE TOAMNĂ: Promovabilitatea în Dâmboviţa – 15,7 la sută