Târgoviştea în flăcări: incendiu de proporţii la 2 fabrici din oraş


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Târgoviştea în flăcări: incendiu de proporţii la 2 fabrici din oraş

Târgoviştea în flăcări: incendiu de proporţii la 2 fabrici din oraş


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Un incendiu puternic a izbucnit, miercuri după-amiază, la o fabrică de vopsele din Târgovişte, iar flăcările ating câţiva metri înălţime şi s-au extins şi la o fabrică de lapte din apropiere, primele informaţii furnizate de reprezentanţii ISU Dâmboviţa arătând că nu exista victime, anunţă Mediafax.

Incendiul a izbucnit la depozitul fabricii de vopsele Sivicrom din Târgovişte şi s-a extins la trei autovehicule aflate în curtea unităţii. De asemenea, incendiul s-a extins şi la o fabrică de lapte SCIL Târgovişte aflată în imediata apropiere, care arde în mare parte, flăcările atingând, de asemenea, câţiva metri înălţime.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa, la faţa locului au ajuns trei autospeciale de la detaşamentul de pompieri Târgovişte, o ambulanţă SMURD şi mai multe autosanitare ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Dâmboviţa.

Primele informaţii arată că nu exista victime în urma incendiului: „Am fost solicitaţi să intervenim la incendiu, iar din primele noastre date rezultă că nu sunt victime. În acest moment am reuşit sa localizăm focul, dar flăcările sunt mari, iar fumul s-a extins pe o suprafaţă mare”, a declarat purtătorul de cuvant al ISU Dâmboviţa, maior Eduard Telea.

La un moment dat, în timpul intervenţiei pompierilor militari s-au auzit mai multe bubuituri în depozitul fabricii de vopseluri.

Update1

Sursa: Realitatea.net

Update2

Sursa: Adevarul.ro

Update3
La faţa locului intervin 11 autospeciale ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dâmboviţa, din detaşamentele Târgovişte, Pucioasa, Moreni, Titu şi Găeşti.
Două persoane au fost rănite, ajungând la spital cu arsuri pe faţă şi pe mâini, în urma incendiilor.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Târgoviştea în flăcări: incendiu de proporţii la 2 fabrici din oraş