Rezultatele acţiunilor poliţiştilor din Dâmboviţa


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Rezultatele acţiunilor poliţiştilor din Dâmboviţa

Rezultatele acţiunilor poliţiştilor din Dâmboviţa


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Combaterea activităţilor ilicite, evaziunii fiscale, violenţei, infracţiunilor la regimul circulaţiei rutiere, delictelor silvice acestea sunt liniile de acţiune ale poliţiştilor care şi ieri au avut o prezenţă activă în stradă, aplicând un număr de 126 de sancţiuni contravenţionale.

Între orele 06:00-12:00, poliţişti din cadrul Serviciului de Ordine Publică şi Secţiei de Poliţie Rurală Valea Mare, în colaborare cu specialişti silvici din cadrul I.T.R.S.V Prahova, au organizat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii delictelor silvice pe raza judeţului Dâmboviţa, ocazie cu care au controlat un număr de 29 de autovehicule şi 3 atelaje hipo. Poliţiştii au aplicat 6 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 6410 lei, ridicând în vederea confiscării  2.6 mc lemn de  foc.

Pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică şi pentru diminuarea fenomenului infracţional, 32 de poliţişti, jandarmi şi lucrători ai Poliţiei Locale Târgovişte, au acţionat în sistem integrat, asigurând vizibilitatea elementului poliţienesc în stradă.

Astfel, poliţiştii aflaţi în dispozitive au verificat 40 de autovehicule fiind aplicate 44 de  sancţiuni contravenţionale, pentru încălcarea unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, dar şi la regimul circulaţiei rutiere, valoarea amenzilor însumând  5499 lei.

Transportul de persoane în regim taxi – în atenţia poliţiştilor din municipiul Târgovişte

Lucrătorii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte, împreună cu reprezentanţii R.A.R şi ai Direcţiei Transporturi  au organizat pe raza municipiului o acţiune preventivă pe linia transportului de persoane în regim taxi, fiind constatate 54 de încălcări ale legislaţiei, sancţiunile însumând 18 638 lei. Totodată, 2 conducători auto au rămas fără permis de conducere, ca urmare a unor abateri săvârşite, fiind retrase şi un număr de 8 certificate de înmatriculare.
Astfel de acţiuni pentru combaterea pirateriei în domeniul transportului de persoane în regim de taxi vor continua în perioada următoare, poliţiştii aplicând cu fermitate prevederile legale.

În intervalul orar 16:00-24:00, poliţişti din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa au acţionat pe linia protecţiei populaţiei împotriva unor activităţi ilicite, ocazie cu care au verificat 8 agenţi economici fiind aplicate un număr de 12 sancţiuni contravenţionale  în valoare de 3000 lei.

Totodată, pentru abaterile săvârşite la regimul circulaţiei rutiere, 10 conducători auto au fost sancţionaţi contravenţional, sancţiunile însumând 1340 lei.

În cadrul acestei acţiuni, poliţiştii au ridicat în vederea confiscării 75 de pachete ţigarete de producţie românească, în valoare totală de 800 lei şi 20 de pachete de ţigarete de contrabandă.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:
Articolul are 1.267 vizualizări
Publicat pe 25 august 2011 de eTargoviste.ro

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2023 eTargoviste.ro.
Rezultatele acţiunilor poliţiştilor din Dâmboviţa