Amenzi de 182259 lei pentru acest sfârşit de săptămână în Dâmboviţa


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Amenzi de 182259 lei pentru acest sfârşit de săptămână în Dâmboviţa

Amenzi de 182259 lei pentru acest sfârşit de săptămână în Dâmboviţa


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

În noaptea de 30/31 iulie 2011, poliţiştii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa au acţionat pentru prevenirea şi combaterea faptelor de natură penală, atât în mediul urban cât şi în mediul rural.
Sub coordonarea conducerii Inspectoratului de Poliţie, au fost organizate acţiuni preventive, cu efective mărite, la Târgovişte, Găeşti, Titu şi Răcari.

Pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică şi pentru diminuarea fenomenului infracţional, aproximativ 200 de poliţişti, jandarmi şi lucrători ai Poliţiei Locale Târgovişte, au acţionat în sistem integrat, asigurând vizibilitatea elementului poliţienesc în stradă.

Astfel, poliţiştii aflaţi în dispozitive au verificat 400 de autovehicule şi au legitimat peste 600 de persoane. Totodată, au fost aplicate 485 de sancţiuni contravenţionale, pentru încălcarea unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, dar şi la regimul circulaţiei rutiere, valoarea amenzilor însumând 182 259 lei.
Ca urmare a abaterilor comise în trafic, un număr de 13 conducători auto au rămas fără permise de conducere, iar altor 7 le-au fost retrase certificatele de înmatriculare ale autovehiculelor.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2023 eTargoviste.ro.
Amenzi de 182259 lei pentru acest sfârşit de săptămână în Dâmboviţa