1067 misiuni desfăşurate de jandarmii dâmboviţeni în luna iunie 2011


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> 1067 misiuni desfăşurate de jandarmii dâmboviţeni în luna iunie 2011

1067 misiuni desfăşurate de jandarmii dâmboviţeni în luna iunie 2011


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Tulburarea ordinii şi liniştii publice, provocarea ori participarea efectivă la scandal a unor persoane în locuri sau localuri publice, consumul de băuturi alcoolice în locuri publice sau săvârşirea în public de fapte, acte sau gesturi obscene, proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, de natură să provoace indignarea cetăţenilor, sunt căteva dintre faptele pentru care jandarmii dâmboviţeni au aplicat sancţiuni contravenţionale în luna iunie.

Cele mai multe fapte de natură contravenţională şi penală au fost săvârşite în municipiul Târgovişte, municipiul Moreni şi localitatea Gura Ocniţei. Astfel în luna iunie au fost aplicate 133 avertismente scrise, 135 de amenzi contravenţionale în valoare de 160.950 lei şi au fost constatate 37 de infracţiuni (8 independent şi 29 în cooperare cu Poliţia).
În toate cazurile autorii au săvârşit fapte precum: furturi de material feros, furturi din societăţi comerciale, furturi de energie electrică.

Pentru creşterea gradului de siguranţă al cetăţenilor, în luna iunie, jandarmii au desfăşurat misiuni independent şi în cooperare cu Poliţia în zonele de interes operativ din municipiul Târgovişte şi din judeţ. Acţiunile forţelor de ordine publică s-au concentrat pentru menţinerea ordinii publice în târgurilor, pieţelor şi discotecilor din mediul urban şi rural.
Contribuţia adusă la menţinerea climatului normal de securitate al comunităţii s-a concretizat prin executarea a 1067 misuni:
– 894 de menţinere a ordinii publice;
– 98 de asigurare a ordinii publice;
– 31 acţiuni de intervenţie (intervenţie la solicitări prin intermediul numărului unic de urgenţă „112” şi pentru asigurarea transporturilor speciale şi de valori);
– 36 acţiuni în cooperare cu alte instituţii;
– 8 mandate de aducere puse în aplicare.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2023 eTargoviste.ro.
1067 misiuni desfăşurate de jandarmii dâmboviţeni în luna iunie 2011