6 persoane din Doiceşti s-au pierdut ieri noapte în pădure căutând ciuperci


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> 6 persoane din Doiceşti s-au pierdut ieri noapte în pădure căutând ciuperci

6 persoane din Doiceşti s-au pierdut ieri noapte în pădure căutând ciuperci


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Zeci de poliţişti, jandarmi şi pădurari au scotocit miercuri spre joi noaptea o pădure din Dâmboviţa. Ei au fost anunţaţi că şase oameni, dintre care trei copii, s-au rătăcit şi i-a prins întunericul în pădure. După mai multe ore de căutări, cei şase au fost găsiţi şi conduşi acasă.

Cele şase persoane plecaseră din localitatea Doiceşti să adune ciuperci, dar la un moment dat, din cauza terenului accidentat, s-au rătăcit. Timp de 5 ore, forţele de ordine au încercat să le dea de urmă. Căutările au fost îngreunate şi de lipsa semnalului la telefonul mobil. Abia după miezul nopţii, un pădurar i-a găsit.

„Am văzut că nu mai găsim drumul pe unde am intrat. Am încercat să ieşim, dar nu am reuşit”, a povestit una dintre persoanele rătăcite.

„Am mers după bureţi, am înaintat, ne-am rătăcit, că ne-am încurcat între drumuri, nu am mai descoperit”, a adăugat alta.

Cei mai bucuroşi că au scăpat de frig şi întuneric au fost copiii. Adulţii spun că nu se vor mai aventura în pădure. Toţi cei şase au fost conduşi acasă de jandarmi.

Sursa: Realitatea.net

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
6 persoane din Doiceşti s-au pierdut ieri noapte în pădure căutând ciuperci