Acţiune a poliţiştilor dâmboviţeni pe linia combaterii actelor de evaziune fiscală


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Acţiune a poliţiştilor dâmboviţeni pe linia combaterii actelor de evaziune fiscală

Acţiune a poliţiştilor dâmboviţeni pe linia combaterii actelor de evaziune fiscală


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

În ziua de 07 iunie 2011, lucrători din cadrul Poliţiei Oraşului Fieni au organizat şi executat o acţiune pe linia combaterii actelor de evaziune fiscală şi a muncii la negru în domeniul construcţiilor şi a colectării deşeurilor reciclabile, la operatorii economici de pe raza comunei Moroieni, acţiune organizată cu sprijinul inspectorilor de muncă, comisari ai Gărzii Financiare şi ai Gărzii de Mediu.

În urma activităţilor de verificare şi cercetare, faţă de o societate comercială care colecta deşeuri reciclabile fără a avea autorizaţie de mediu la punctul de lucru, s-a dispus încetarea activităţii, totodată fiind aplicată o amendă în valoare de 5000 lei conform art. 96 din L195/2005, şi confiscată cantitatea de 3000 kg fier vechi.

Poliţiştii şi inspectorii de muncă au efectuat verificări privind evidenţa contractelor de muncă
la o altă societate comercială având punct de lucru pe raza comunei Moroieni şi drept obiect de activitate exploatarea agregatelor minerale, urmând ca la finalizarea verificărilor să se propună măsuri legale.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Acţiune a poliţiştilor dâmboviţeni pe linia combaterii actelor de evaziune fiscală