EUROPE DIRECT Târgovişte readuce copiii la putere


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> EUROPE DIRECT Târgovişte readuce copiii la putere

EUROPE DIRECT Târgovişte readuce copiii la putere


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

1 Iunie este o zi specială în toată lumea, este ocazia perfectă să redevenim cu toţii copii. Cu această ocazie, Centrul EUROPE DIRECT Târgovişte a organizat un eveniment deosebit, care a reunit copii şi cadre didactice de la toate unităţile de învăţământ din judeţ.

Sub denumirea Suntem copii ai Europei, acţiunea s-a concretizat printr-un complex de concursuri la care au participat 13 delegaţii formate din elevi de clasa a III-a şi a IV-a de la şcoli dâmboviţene. Aceştia au reprezentat fiecare câte o ţară a Uniunii Europene, iar sarcina lor a fost să prezinte ţara, astfel încât să convingă juriul că merită să câştige.

După ce au fost supuşi la mai multe probe, printre care creaţie literară, muzică, desen şi probe sportiv-distractive, cei mai buni s-au dovedit a fi elevii de la Şcoala Ioan Alexandru Brătescu-Voineşti Târgovişte, care au reprezentat Marea Britanie. Ei au fost secondaţi de Școala cu clasele I-VIII Cricov, reprezentanta Olandei, iar locul trei a fost adjudecat de către Şcoala cu clasele I-VIII Perşinari, ambasadoarea Italiei.

Cei aproximativ 350 de participanţi au fost încântaţi, deoarece a existat câte o surpriză dulce pentru fiecare, pe lângă premiile pentru câştigători. Acţiunea a fost una de mare amploare, care a reuşit să-i facă până şi pe cei mai ocupaţi şi stresaţi adulţi să iasă din cotidian şi să-şi reamintească de momentele când erau copii.

EUROPE DIRECT Târgovişte le mulţumeşte tuturor pentru participare şi implicare şi îi aşteaptă să li se alăture din nou şi cu alte ocazii!


   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

"EUROPE DIRECT Târgovişte readuce copiii la putere" - 1 comentariu

 1. ana spune:

  da moo!!!am fost si eu pe acolo!!

  am luat 2 in 2011..
  olanda e cea mai tare…
  app ne+au invins britanicii cu 2 puncte. noi am avut 307 si ei 309
  cam atat

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
EUROPE DIRECT Târgovişte readuce copiii la putere