Arestaţi pentru 29 de zile după ce au furat cablurile din halta CFR Aninoasa


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Arestaţi pentru 29 de zile după ce au furat cablurile din halta CFR Aninoasa

Arestaţi pentru 29 de zile după ce au furat cablurile din halta CFR Aninoasa


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

În ziua de 30 mai 2011, în baza unor date şi  informaţii, lucrători din cadrul Serviciului Transporturi Feroviare Dâmboviţa, au surprins în flagrant 2 persoane după ce acestea  au tăiat şi sustras cabluri tip CFR în zona haltei Aninoasa.

În urma activităţilor de verificare şi cercetare, poliţiştii au stabilit că aceştia se numesc I. Iulian, de 41 de ani şi V. Cristian, de 39 de ani, ambii din comuna Doiceşti, în sarcina lor reţinându-se  că în seara zilei de 30 mai a.c., în jurul orelor 21.00,  au secţionat şi sustras 4 cabluri tip SCB

(unul de alimentare, 2 cap releu şi un cablu macaz), în lungime de 15 metri fiecare, de la Km.37+100, pe relaţia de cale ferată Târgovişte – Pietroşiţa, în zona haltei CRF Aninoasa.

Cei doi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă de reţinere pe 24 de ore, iar în data de 31 mai a.c., au fost prezentaţi Judecătoriei Târgovişte cu propunere de arestare preventivă, pe numele lor fiind emise mandate de arestare preventivă pe 29 de zile, pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, precum şi distrugere şi semnalizare falsă.

Numiţii  I. Iulian şi V. Cristian au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dâmboviţa.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

"Arestaţi pentru 29 de zile după ce au furat cablurile din halta CFR Aninoasa" - 2 comentarii

  1. bogdan spune:

    care actiuni care hoti sau prins ca in zona garii doicesti defileaza cu tot felul de lucruri furate sii toata ziua la furat din vagoane sii cu acordul pasnicilor asta din cauza incompetentilor de politisti aflati in acest sat doicesti nu stiu cum dar din furturile care le fac din gara mai da sii pe la noi sii politia este pe mana cu ei

  2. ionut spune:

    Bogdan cand faci unele afirmatii ar trebui sa le poti si demonstra.Peste tot sunt probleme insa Doicestiul a fost dintotdeauna o comuna problematica.
    P.s.: apropo se scrie paznici si nu pasnici !

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Arestaţi pentru 29 de zile după ce au furat cablurile din halta CFR Aninoasa