Pompierii dâmboviţeni îşi comemorează camarazii morţi acum 7 ani la Mihăileşti


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Pompierii dâmboviţeni îşi comemorează camarazii morţi acum 7 ani la Mihăileşti

Pompierii dâmboviţeni îşi comemorează camarazii morţi acum 7 ani la Mihăileşti


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Azi, 24 mai 2011, se împlinesc şapte ani de la tragicul eveniment ce a avut loc în localitatea Mihăileşti, când un camion încărcat cu azotat de amoniu, care se răsturnase într-un şanţ, a explodat. În urma devastatoarei explozii 18 persoane şi-au pierdut viaţa, fiind vorba despre şapte pompieri de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ,,Neron Lupaşcu” al judeţului Buzău, doi jurnalişti ai postului de televiziune „Antena 1” şi alte nouă persoane aflate în apropierea camionului.

Au căzut la datorie: maior post mortem Mihalache Doru-Mihai, sublocotenent post mortem Necula Romeo, sublocotenent post mortem Manta Valentin Cezar, sublocotenent post mortem Jianu Nicolae, sublocotenent post mortem Stan Silviu, sublocotenent post mortem Medeleanu Georgian, sublocotenent post mortem Oprea Florentin Valentin.

Aceşti bravi eroi, căzuţi la datorie, şi-au înscris pentru eternitate numele în glorioasa Cartă cu eroi ai armei, precum şi ai instituţiei administraţiei şi internelor.

Pentru cinstirea memoriei lor, azi, începând cu ora 09:30, la Monumentul închinat eroilor pompieri din localitatea Mihăileşti – judeţul Buzău se va desfăşura un ceremonial militar şi religios cu depunere de coroane şi jerbe de flori.
La acest eveniment, de comemorare a eroilor pompieri de la Mihăileşti, va participa şi o delegaţie a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ,,Basarab I” al judeţului Dâmboviţa, condusă de inspectorul şef – colonel Mirel PIETREANU, care va depune o coroană de flori din partea camarazilor de armă dâmboviţeni.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2023 eTargoviste.ro.
Pompierii dâmboviţeni îşi comemorează camarazii morţi acum 7 ani la Mihăileşti