Hoţii au furat 15 calculatoare din şcoala generală din localitatea Săcuieni Dâmboviţa


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Hoţii au furat 15 calculatoare din şcoala generală din localitatea Săcuieni Dâmboviţa

Hoţii au furat 15 calculatoare din şcoala generală din localitatea Săcuieni Dâmboviţa


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

În dimineaţa zilei de 24 mai 2011, Poliţia Municipiului Moreni a fost sesizată de către numita R. Elena, de 52 de ani, directorul Şcolii Generale cu clasele I-VIII din localitatea Săcuieni, că persoane necunoscute au sustras mai multe calculatoare din incinta şcolii.

În urma activităţilor de verificare şi cercetare, lucrători de poliţie din cadrul Poliţiei Municipiului Moreni au stabilit că în noaptea de 23/24 mai 2011, persoane necunoscute au pătruns în incinta şcolii de unde au sustras un număr de 15 calculatoare, cauzând un prejudiciu estimat la suma de 30 000 lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, poliţiştii continuând cercetările în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

"Hoţii au furat 15 calculatoare din şcoala generală din localitatea Săcuieni Dâmboviţa" - 1 comentariu

  1. […] Elena, de 52 de ani,  directorul  Şcolii Generale cu clasele I-VIII din localitatea Săcuieni, că persoane necunoscute au sustras mai multe calculatoare din incinta laboratorului de informatică….În urma investigaţiilor şi cercetărilor, poliţiştii au stabilit că în noaptea de 23/24 mai […]

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Hoţii au furat 15 calculatoare din şcoala generală din localitatea Săcuieni Dâmboviţa