Bursa locurilor de muncă pentru studenţi şi absolvenţi la Târgovişte


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Bursa locurilor de muncă pentru studenţi şi absolvenţi la Târgovişte

Bursa locurilor de muncă pentru studenţi şi absolvenţi la Târgovişte

Data: 20 mai ora 10:00
Loc: clubul studenţilor

(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa, în colaborare cu Centrul de Consiliere şi Orientare în Carieră, din cadrul Universităţii Valahia Târgovişte, organizează în data de 20.05.2011, începând cu orele 10:00, la Clubul Studenţilor, Bursa Locurilor de Muncă pentru studenţi şi absolvenţii cu studii superioare.

Putem să afirmăm că a devenit deja o tradiţie pentru AJOFM Dâmboviţa şi Centrul de Consiliere al Universităţii Valahia organizarea anuală a unui târg de joburi pentru studenţi.

Dezvoltarea capitalului uman şi creşterea competivităţii acestuia pe piaţa muncii, crearea premizelor pentru îmbunătăţirea nivelului de educaţie şi calificare precum şi dezvoltarea de programe de învăţare bazate pe muncă şi creşterea capacităţii de angajare a resurselor umane, sunt obiective comune celor două instituţii.

Scopul acţiunii este de a pune în legătură directă agenţii economici cu toţi absolvenţii de studii superioare din judeţul Dâmboviţa, dar mai ales cu studenţii Universităţii Valahia Târgovişte, în vederea facilitării încadrării acestora pe piaţa muncii. Participanţii pot opta pentru încadrarea în muncă pe o perioadă nedeterminată, determinată sau în regim part-time.

La Bursa locurilor de muncă din data de 20 mai 2011, vor fi prezentate serviciile oferite de AJOFM Dâmboviţa şi anume medierea muncii, consiliere şi informare privind cariera, formare profesională precum şi informaţii referitoare la iniţierea unei afaceri proprii.

Ofertele prezentate de agenţii economici contactaţi până la acest moment, relevă faptul că sunt căutaţi economiştii, inginerii constructori, arhitecţii, agenţii de marketing, consultanţii în domeniul bancar şi al asigurărilor precum şi studenţii care pot lucra pe perioada vacanţei sau cu program part-time în domeniul serviciilor sau alimentaţiei publice.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Bursa locurilor de muncă pentru studenţi şi absolvenţi la Târgovişte