ISU Dâmboviţa a oferit daruri copiilor aflaţi în centrul de plasament din Găeşti


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> ISU Dâmboviţa a oferit daruri copiilor aflaţi în centrul de plasament din Găeşti

ISU Dâmboviţa a oferit daruri copiilor aflaţi în centrul de plasament din Găeşti


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Apropierea Sfintei Sărbători a Învierii Domnului ne oferă prilejul de a fi alături de semenii noştri şi prin acţiuni umanitare, ocazie cu care vrem să aducem mângâiere şi alinare celor aflaţi în suferinţă şi totodată să simţim bucuria de a oferi câte ceva din puţinul nostru, cu mulţumirea sufletească a ajutorării aproapelui.

Azi, 21 aprilie 2011, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al Judeţului Dâmboviţa a desfăşurat o acţiune umanitară, cu ocazia Sfintelor Sărbători Pascale, pentru a oferi daruri copiilor aflaţi în Centrul de plasament pentru copii cu dizabilităţi din oraşul Găeşti.

Prin contribuţia personalului din cadrul I.S.U. “Basarab I” Dâmboviţa s-a adunat suma de 2000 lei, din care s-au achiziţionat produse alimentare (cozonaci, fructe, dulciuri, sucuri) şi s-au făcut pachete pentru toţi copiii aflaţi în centrul de plasament.

Aceste acţiuni umanitare, care fac încă o dată dovada laturii umaniste a profesiei noastre, apropierii şi preocupării permanente faţă de cetăţeni, vor continua ori de câte ori vom avea prilejul pentru a oferi sprijinul nostru tuturor celor defavorizaţi de un destin nedrept.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
ISU Dâmboviţa a oferit daruri copiilor aflaţi în centrul de plasament din Găeşti