Gabriel Boriga s-a intalnit cu profesorii de la liceul Voievodul Mircea din Targoviste


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Gabriel Boriga s-a intalnit cu profesorii de la liceul Voievodul Mircea din Targoviste

Gabriel Boriga s-a intalnit cu profesorii de la liceul Voievodul Mircea din Targoviste


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Primarul Gabriel Boriga s-a întâlnit în cursul zilei de ieri cu cadrele didactice de la Liceul Teoretic „Voievodul Mircea”, în vederea prezentării proiectului de consolidare, reabilitare, extindere şi modernizare a acestei instituţii de învăţământ.

La întâlnire au participat şi viceprimarul Honorius Moţoc alături de inspectorul general Elena Manolescu şi inspectorul general adj. Iulian Brezeanu.

Suma totală alocată acestui proiect este de 4.825.344,88 lei, iar obiectivele sunt: consolidarea, reabilitarea şi modernizarea Corpului 3 al unităţii de învăţământ, reabilitarea sălii de sport, reabilitarea terenului de sport existent şi realizare lucrări de îmbunatatire a mediului prin plantarea de copaci şi arbuşti.

Cadrele didactice prezente la întâlnire s-au aratătat mulţumite de noua imagine pe care o va avea instituţia în care îşi desfăşoară activitatea şi au apreciat interesul pe care autorităţile îl demonstrează în accesarea de fonduri europene pentru reabilitatea unui număr atât de mare de unităţi de învăţământ.

Lucrările pentru reabilitarea Liceului Teoretic „Voievodul Mircea” sunt preconizate să înceapă în această vară, urmând ca proiectul să fie finalizat în maxim 16 luni.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Gabriel Boriga s-a intalnit cu profesorii de la liceul Voievodul Mircea din Targoviste