Amenzi de 4600 lei in doar o noapte la Targoviste


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Amenzi de 4600 lei in doar o noapte la Targoviste

Amenzi de 4600 lei in doar o noapte la Targoviste


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

În noaptea de 20/21 martie 2011,  lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte, împreună cu militari jandarmi, au organizat şi executat pe raza municipiului Târgovişte o acţiune, care are ca principal obiectiv prezervarea şi accentuarea climatului de siguranţă publică şi combaterea infracţiunilor cu violenţă, în scopul realizării surprinderii şi descurajării intenţiilor infracţionale ori contravenţionale.

Cu această ocazie, în sprijinul poliţiştilor şi jandarmilor dâmboviţeni au venit angajaţi ai Poliţiei Locale care au acţionat împreună în vederea asigurării sentimentului de siguranţă şi protecţie al cetăţeanului şi sancţionarea neregulilor constatate la regimul rutier.

În cadrul acestei acţiuni au participat un număr de 46 de lucrători, fiind aplicate un număr de 35 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 4 690  lei.

De precizat că asemenea acţiuni vor fi organizate şi în perioada următoare, pentru prevenirea comiterii de fapte de natură penală în spaţiul public și pentru descurajarea elementelor infractoare, zilnic asigurându-se cadrul necesar reducerii fenomenului infracţional .

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Amenzi de 4600 lei in doar o noapte la Targoviste