Autorii talhariei de la baza sportiva din localitatea Ungureni Dambovita prinsi de politisti


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Autorii talhariei de la baza sportiva din localitatea Ungureni Dambovita prinsi de politisti

Autorii talhariei de la baza sportiva din localitatea Ungureni Dambovita prinsi de politisti


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Poliţia Oraşului Găeşti a fost sesizată  de numitul D. Alexandru, de 61 de ani, din comuna Corbii Mari, paznic la baza sportivă din localitatea Ungureni, cu privire la faptul că a fost tâlhărit de către două persoane necunoscute.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul Poliţiei Oraşului Găeşti, care a stabilit că în seara zilei respective, în jurul orelor 21:30, în timp ce asigura paza bazei sportive numitul D. Alexandru a contactat-o telefonic pe fiica sa M. Narcisa, pentru a-i aduce mâncare.

Cei doi s-au întâlnit în vecinătatea bazei sportive, iar după ce a luat mâncarea de la fiica sa, în drumul către baza sportivă a fost acostat de 2 persoane, care după ce  i-au aplicat mai multe lovituri, l-au deposedat de suma de 2200 lei, o bancnotă de 100 euro şi un telefon mobil.

În urma activităţilor de verificare şi cercetare, lucrători din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti, au procedat la identificarea autorilor în persoana numiţilor D. Ionel, de 31 de ani, din comuna Chitila, judeţul Ilfov şi  M. Narcisa, de 37 de ani, din comuna Corbii Mari şi C. Paul de 18 ani, din oraşul Titu.

Cei  trei autori au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie,  fiind introduşi în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa,  şi urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Găeşti cu propunere de arestare preventivă.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Autorii talhariei de la baza sportiva din localitatea Ungureni Dambovita prinsi de politisti