PSD Dambovita strange semnaturi pentru demiterea primarului Targovistei


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> PSD Dambovita strange semnaturi pentru demiterea primarului Targovistei

PSD Dambovita strange semnaturi pentru demiterea primarului Targovistei


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Organizaţia PSD Dâmboviţa strânge semnături în vederea declanşării procedurilor legale pentru organizarea unui referendum ce are ca principal scop înlăturarea din funcţie a primarului municipiului Târgovişte, Gabriel Boriga, a declarat, luni, preşedintele executiv al PSD Dâmboviţa, senatorul Adrian Ţuţuianu.

Cred că avem suficiente motive pentru acest demers. Avem situaţia de la Termica Târgovişte, societate care riscă să intre în faliment, avem situaţia locurilor de joacă care s-au executat fără să aibă regim juridic de investiţie, adică fără aprobarea consiliului local, şi la preţuri care sunt cu mult mai mari. Avem dosarele penale şi calitatea de învinuit pentru domnul Boriga la DNA. Avem asistenţii personali lăsaţi pe drumuri prin decizia consiliului local. Avem cred că suficiente elemente ca să arătăm opiniei publice că atunci când l-au votat pe Boriga s-au înşelat”, a precizat Ţuţuianu.

Acesta spune că e nevoie de strângerea a unui număr de semnături echivalent cu 25% din numărul de alegători de la nivelul municipiului Târgovişte, ceea ce înseamnă aproximativ 20.000 de semnături. Reprezentanţii PDL Dâmboviţa susţin că nu se tem de un astfel de demers deoarece social-democraţii nu vor reuşi să strângă numărul necesar de semnături în vederea iniţierii referendumului de demitere al primarului Târgoviştei. Primarul municipiului Târgovişte, Gabriel Boriga, este membru PDL, la fel şi cei doi viceprimari, iar democrat liberalii deţin majoritatea în Consiliul Local Târgovişte.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

"PSD Dambovita strange semnaturi pentru demiterea primarului Targovistei" - 1 comentariu

  1. yet spune:

    Lol! Mor de ciuda PSD-istii ca nu conduc judetul. Poate nu si-au terminat treaba in numerosii ani in care au condus judetul

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
PSD Dambovita strange semnaturi pentru demiterea primarului Targovistei