Maine se deschide al doilea Carrefour Market in Targoviste


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Maine se deschide al doilea Carrefour Market in Targoviste

Maine se deschide al doilea Carrefour Market in Targoviste


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Grupul Carrefour deschide joi, 17 februarie, cea de-a 33-a unitate a reţelei proprii de supermarketuri. Magazinul este situat în incinta Centrului Comercial Mondial din Târgovişte, fiind al doilea de acest gen din oraşul dâmboviţean.

Printr-un comunicat de presă, conducerea companiei şi-a exprimat dorinţa de a fi mai aproape de clienţii săi, în inima cartierelor, acesta fiind principalul motiv pentru care a decis deschiderea unui nou Carrefour Market în Târgovişte.

Noul spaţiu comercial este situat în zona centrală a oraşului şi îşi desfăşoară activitatea pe o suprafaţa de vânzare de circa 600 de metri pătraţi.

Potrivit companiei, modelul comercial se axează pe o gama de aproximativ 5.700 de produse, iar oferta include peste 1.000 de articole marca proprie Carrefour la acelasi preţ ca în hypermarket.

Grupul Carrefour este cel mai mare distribuitor european şi cel de-al doilea la nivel mondial. Prezent în 32 de ţări din lume cu peste 15.500 magazine, grupul Carrefour numară peste 475.000 de angajaţi. În Romania, Carrefour va avea, începand de joi, o reţea de 33 de supermarketuri şi 23 de hypermarketuri.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:
Citeşte alte articole despre:
Articolul are 2.066 vizualizări
Publicat pe 16 februarie 2011 de eTargoviste.ro
Articole similare:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2023 eTargoviste.ro.
Maine se deschide al doilea Carrefour Market in Targoviste