Paznic de la Spitalul de Urgente Targoviste agresat


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Paznic de la Spitalul de Urgente Targoviste agresat

Paznic de la Spitalul de Urgente Targoviste agresat


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

În ziua de 06 februarie 2011, în jurul orelor 03:00, Poliţia Municipiului Târgovişte a fost sesizată de către numitul C. Florin, de 48 de ani, agent de pază la Spitalul Judeţean  de Urgenţă Târgovişte, cu privire la faptul că în noaptea aceleiaşi zile a fost agresat de un grup de tineri care se aflau în incinta spitalului, unul dintre ei lovindu-l cu o piatră în braţ.

În urma activităţilor de verificare şi cercetare, poliţiştii au procedat la identificarea grupului de tineri în persoana numiţilor E. Cosmin, de 22 de ani, C. Cornel, de 17 ani, L. Gilbert, de 18 ani, S. Viorel, de 22 de ani şi Ş. Toader, de 19 ani, toţi din comuna Văcăreşti, care aflându-se la Departamentul Urgenţe pentru a-l însoţi pe  numitul S. Viorel, acesta având o problemă medicală, au provocat scandal, fapt pentru care agentul de pază a intervenit, fiind lovit de către  E. Cosmin, cu o piatră în braţ.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie legală prin parchet.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

"Paznic de la Spitalul de Urgente Targoviste agresat" - 1 comentariu

  1. just_me spune:

    Atat paznicii cat si portarii de la spitalul de urgenta Targoviste, se cred garzile de corp ale unor personalitati, dar daca ii urmaresti putin vei vedea ca portarul nu mai ia taxa de intrare la anumite masini, iar paznicul nu mai opreste de la intrare anumite persoane si le vorbeste foarte urat……si multe altele….

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2022 eTargoviste.ro.
Paznic de la Spitalul de Urgente Targoviste agresat