Primarul Targovistei s-a intalnit cu primarul Chisinaului


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Primarul Targovistei s-a intalnit cu primarul Chisinaului

Primarul Targovistei s-a intalnit cu primarul Chisinaului


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Primarul Municipiul Târgovişte, Gabriel Boriga, a efectuat la sfarşitul săptămânii trecute, o vizită oficială în Republica Moldova.

În cadrul vizitei, primarul Gabriel Boriga, s-a întâlnit cu primarul municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă, prilej cu care s-au discutat proiecte de colaborare între cele două oraşe, problemele cu care se confruntă comunităţile locale, situaţia studenţilor şi cetăţenilor moldoveni din municipiul Târgovişte, precum şi găsirea unor soluţii comune de dezoltare a relaţiilor cu oraşe din ţări ale Uniunii Europene.

Cel mai important subiect abordat a fost însă, de domeniu cultural, mai precis organizarea celei de-a XIX-a ediţii a Festivalului – Concurs de Romanţe „Crizantema de Argint”, festival de tradiţie considerat urmaş al Festivalul „Crizantema de Aur” de la Târgovişte, Evenimentul, pe care municipalitatea târgovişteană îl sprijină încă de la înfiinţare, se va desfăşura la Chişinău în perioada 23 – 26 februarie 2011.

De asemenea, a fost reluată şi discuţia semnării unui protocol de înfrăţire între cele două municipii, ce ar putea fi posibil în cursul acestui an.
Vizita s-a încheiat cu promisiunea primarului Dorin Chirtoacă de a vizita Municipiul Târgovişte în săptămânile următoare.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

"Primarul Targovistei s-a intalnit cu primarul Chisinaului" - 1 comentariu

  1. Ioana spune:

    Situaţia studenţilor din Moldova este mai bună decât a noastră, a celor de aici. Studenţii din Moldova au parte de tratament deosebit din partea Universităţii, au drepturi mult mai multe decât avem noi.

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Primarul Targovistei s-a intalnit cu primarul Chisinaului