Prinsi de jandarmi cu fierul in carute


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Prinsi de jandarmi cu fierul in carute

Prinsi de jandarmi cu fierul in carute


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Joi, 6 ianuarie a.c., o patrulă din cadrul Jandarmeriei Dâmboviţa, care acţiona pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, a depistat pe DJ 720A, între localităţile Adânca şi Bucşani mai multe persoane care transportau cu ajutorul a trei atelaje hipo mai multe cutii din metal şi şase saci din rafie încărcaţi cu material feros.

În urma aplicării procedurilor legale de intervenţie şi a verificărilor întreprinse de către cadrele de jandarmerie s-a stabilit că cele opt persoane (şase bărbaţi şi două femei) cu vârsta cuprinsă între 23 şi 45 de ani au sustras din incinta unei societăţi comerciale deşeuri din fier în cantitate de aproximativ 300 de kg şi 65 de cutii din tablă (condensatori în plăci uzaţi) în greutate de aproximativ 1400 de kg. Persoanele în cauză intenţionau să valorifice materialele feroase la un centru de colectare a materialelor refolosibile.

Jandarmii le-au întocmit persoanelor în cauză actele procedurale premergătoare în vederea începerii urmăririi penale, acestea fiind susceptibile de săvârşirea infracţiunii de furt calificat, actele fiind înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Moreni pentru continuarea cercetărilor.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Prinsi de jandarmi cu fierul in carute