Arestat preventiv pentru ultraj la Targoviste


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Arestat preventiv pentru ultraj la Targoviste

Arestat preventiv pentru ultraj la Targoviste


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Un tânăr argeşean a fost arestat preventiv pentru 20 de zile după ce a  ultragiat în noaptea de 25-26 decembrie a.c. un poliţist din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dâmboviţa

La data de 26 decembrie a.c., în jurul orei 00.30, Poliţia Municipiului Târgovişte a fost sesizată cu privire la faptul că un poliţist ce se afla în dispozitivul de asigurare a ordinii şi liniştii publice în zona unei discoteci din comuna Nucet , a fost lovit cu pumnul în faţă de către un bărbat ce se afla în discotecă.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă, care a constatat că Radu S., de 25 de ani, din comuna Davideşti, judeţul Argeş, pe fondul consumului de alcool, a aruncat cu bere asupra clienţilor din discotecă, ceea ce a determinat intervenţia agenţilor de pază ai unei firme specializate, pentru a-l scoate în afara incintei localului.

În momentul în care poliţiştii au procedat la legitimarea tânărului, acesta i-a aplicat  unuia dintre agenţi  o lovitură cu pumnul în zona feţei, provocându-i leziuni.

Poliţistul a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgenţă Târgovişte, unde i s-au acordat îngrijiri medicale, fără a rămâne internat.

În urma probatoriului administrat, Parchetul  a dispus reţinerea  pe bază de ordonanţă  pentru 24 de ore a numitului Radu S., ulterior fiind prezentat Judecătoriei Târgovişte cu propunere de arestare preventiva.

Pe numele sus-numitului a fost emis mandat de arestare preventivă pentru 20 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj, acesta fiind depus în arestul   Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dâmboviţa.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Arestat preventiv pentru ultraj la Targoviste